(+31) 85 303 1748 CONTACT
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tuinhaarden

Stel een Aflopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 45 van totaal 51

  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 45 van totaal 51

  1. 1
  2. 2

Tuinhaard: breng de sfeer van binnen naar buiten

Een goed glas wijn in je ene hand, een lekker hapje in de andere. Heerlijk genietend van de warmte en sfeer van je eigen tuinhaard. Zie je jezelf al zitten? Met een tuinhaard of buitenhaard verleng je je woonkamer naar buiten toe door de warmte en uitstraling van binnen naar buiten te brengen. Vlammen hebben een bijzondere uitwerking op mensen. Er gaat iets geruststellends, iets betoverends uit van de dansende vlammen. Het houdt de aandacht vast en geeft tegelijk ruimte om even weg te dromen.

Het vuur van een buitenhaard

Een tuinhaard kan zorgen voor gezellige lange avonden met vrienden of romantische, knusse avonden met je partner. Maar een tuinhaard zorgt niet alleen voor gezelligheid, maar ook voor functionaliteit. Sommige tuinhaarden zijn uitstekend te gebruiken als barbecue. Of wat dacht je van het roosteren van marshmallows of worstjes boven het vuur voor de kids? Een tuinhaard is meer dan een opwarmer. Het zorgt voor ambiance in de tuin en een extra comfortabel buitenleven.

De aantrekkingskracht van het vuur

Waar en wanneer ooit het vuur is ontdekt ligt in de nevelen van de historie verborgen. Feit is wel, dat het vuur ongekende mogelijkheden opende voor de prehistorische ontdekkers. Niet alleen omdat het de mogelijkheid gaf om voedsel te bereiden, maar ook voor warmte en veiligheid. En bovenal gaf het vuur licht aan de avond, gaf het ruimte om bij elkaar te zitten en verhalen met elkaar uit te wisselen. Misschien is onze bijzondere band met het vuur daar begonnen, en duurt deze nog steeds voort. Daarom  zijn terrashaarden de sfeermakers voor in de tuin.

Een buitenhaard in de tuin

Wil jij er ook warm bij zitten tijdens de frissere avonden? Met de collectie buitenhaarden van Qfirez hoef je niet meer noodgedwongen naar binnen door een beetje kou. Als je van je tuin een echte leefplek wil maken, is een tuinhaard daarbij onmisbaar. Verleng je eigen buitenseizoen en kijk welke tuinhaard of tuinkachel het beste bij je tuin past.